Yükleniyor...
ISPARTA TFD FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
Kayıt
12
Mar
ISPARTA TFD FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
ISPARTA TFD FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON EĞİTİM ETKİNLİKLERİ

Isparta Belediyesi Kültür Merkezi

12 Mar Cts, 2022 Saat 13:00

 

 

Kayıt Yap

Program

Saat

Konu - Konuşmacı

13:00 - 13:45
Dr. Öğr. Üyesi Mehmet DURAY

Nörolojik Durumlarda Yürüyüşün Değerlendirilmesi ve Eğitimi

Konuşmacı: Dr. Öğr. Üyesi Mehmet DURAY
Dr. Öğr. Üyesi 1987 yılında Isparta’da doğmuştur. İlk ve orta öğretiminde Adana ve Konya illerinde tamamladıktan sonra 2010 yılında Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nda mezun olmuştur. Yüksek lisans eğitimini 2013 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nda tamamlayan araştırmacı, 2019 yılında Pamukkale Üniversitesi’nde doktora eğitimini tamamlayarak bilim doktoru ünvanını almıştır. Araştırmacı, 2020 yılından itibaren Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Doktor Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır.
14:00 - 14:45
Dr. Öğr. Üyesi Tuba İNCE PARPUCU

Kas Kuvvetlendirme Yöntemleri

Konuşmacı: Dr. Öğr. Üyesi Tuba İNCE PARPUCU
Dr. Öğr. Üyesi 11.01.1980 tarihinde Manisa’da doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Manisa’da tamamladım. 1998 yılında girdiğim Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’ndan 2003 yılında mezun oldum. Mezuniyet sonrası 15 ay süre ile Isparta İletişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde Fizyoterapist olarak görev yaptım. 2004 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi, Isparta Sağlık Yüksekokulu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümüne öğretim görevlisi olarak atandım. 2009 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programını, 2017 yılında Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Doktora Programı tamamladım. 2018 yılından itibaren Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünde Dr. Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktayım. Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümündeki görevim süresince birçok dersi yürütmekle birlikte halen Manipulatif Tedavi, Fizyoterapide Ölçme ve Değerlendirme, Klinik Ortopedi ve Tedavi Hareketleri ve Prensipleri lisans derslerini vermekteyim. Sorumlusu olduğum Ortopedik Rehabilitasyon ünitesinde klinik uygulama çalışmalarını yürütmekteyim.
15:00 - 15:45
Prof. Dr. Nilüfer ÇETİŞLİ KORKMAZ

Ağrıda Elektrofiiziksel Ajanlar

Konuşmacı: Prof. Dr. Nilüfer ÇETİŞLİ KORKMAZ
Prof.Dr. Nilüfer ÇETİŞLİ-KORKMAZ, 1975 yılında Denizli’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Eskişehir’de tamamladı. 1993 yılında Eskişehir Anadolu Lisesi’ni bitirerek aynı yıl Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’na girdi. 1997 yılında buradan mezun olarak aynı yıl Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Programı’na yüksek lisans öğrenimi için kabul edildi. 2006 yılında doktora derecesini tamamladı. Nisan 2012 tarihinde Doçent ve Şubat 2021 tarihinde Profesör unvan ve yetkisini kullanmaya hak kazandı. 1997 yılında Pamukkale Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nda araştırma görevlisi olarak göreve başladı. 1999-2006 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nda Araştırma Görevlisi olarak çalıştı. Ağustos 2007-Eylül 2008 tarihleri arasında ABD’de bulundu. Ocak 2008-Eylül 2008 tarihleri arasında Boston/ABD’de Northeastern Üniversitesi’nde ve Harvard Üniversitesi’ne bağlı MGH-Institute of Health Professions’da ve Spaulding Rehabilitasyon Hastanesi’de gözlemci öğretim elemanı olarak bulundu. Şubat 2013-Ağustos 2016 tarihleri arasında Mustafa Kemal Üniversitesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nda Yüksekokul Müdürlüğü’nü yürütmek üzere görevlendirilmiştir. Halen Pamukkale Üniversitesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nda lisans ve lisansüstü düzeyde eğitim öğretim faaliyetleri, klinik çalışma ve araştırma faaliyetleri, akademik ve idari faaliyetlerine profesör unvanlı öğretim üyesi olarak görevine devam etmektedir. Fizyoterapi ve rehabilitasyon bilim alanının nörolojik rehabilitasyon, geriatrik rehabilitasyon, halk sağlığı ve toplum temelli rehabilitasyon, teknoloji temelli rehabilitasyon ve elektrofiziksel ajanlar alanlarında birçok akademik yayınları, araştırmaları, kitap bölümleri ve projeleri bulunmaktadır. Birçok ulusal kuruluşlarca (TÜBİTAK) desteklenen projelerde, üniversite bilimsel araştırma projeleri kapsamında desteklenen projelerde, T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı-Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı, Leonardo da Vinci Programı Yenilik Transferi Faaliyeti projesinde, T.C. Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Başkanlığı, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı, Erasmus + Programı Mesleki Eğitimde İşbirliği Ortaklıkları Faaliyeti projesinde araştırmacı ve/veya yürütücü olarak yer almıştır ve halen devam eden projeleri bulunmaktadır. Evli ve iki çocuk annesidir.
16:00 - 16:45
Dr.Öğr.Üyesi Melda SOYSAL TOMRUK

Omurga Hastalıkları Spinal Stabilizasyon

Konuşmacı: Dr.Öğr.Üyesi Melda SOYSAL TOMRUK
Dr.Öğr.Üyesi 1986 yılında Isparta’da doğdu. 2005 yılında Burdur Anadolu Öğretmen Lisesi’nden, 2009 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’ndan mezun oldu. 2010 yılında DEÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’na araştırma görevlisi olarak atandı ve 2012 yılında DEÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde Muskuloskeletal Rehabilitasyon Bilim Uzmanlığını aldı. 2016 yılında Fizyoterapi ve Rehabilitasyon doktora eğitimini tamamladı. 2020 yılında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’ne kurucu doktor öğretim üyesi olarak atandı. Nörolojik ve nöroşirürjik fizyoterapi alanlarında akademik ve bilimsel çalışmalarını sürdürmektedir. Evli ve bir çocuk annesidir.

Kayıt Formu

Eğitime katılacak kişiler fizyoterapist adayı öğrenciler ve fizyoterapistler olacaktır, harici kayıtlar kabul edilmeyecektir.

Eksik bilgi lütfen kontrol ediniz!
Bilgiler doğru!
Eksik bilgi lütfen kontrol ediniz!
Bilgiler doğru!
Eksik bilgi lütfen kontrol ediniz!
Bilgiler doğru!
Eksik bilgi lütfen kontrol ediniz!
Bilgiler doğru!
Eksik bilgi lütfen kontrol ediniz!
Bilgiler doğru!
Eksik bilgi lütfen kontrol ediniz!
Bilgiler doğru!
Eksik bilgi lütfen kontrol ediniz!
Bilgiler doğru!

Meslek :



Kayıt için kabul edilmesi zorunlu alan!

Kayıt için kabul edilmesi zorunlu alan!
KVKK metnini zorunlu alan!

Kayıt Ücreti: